ÁCS - TETŐFEDŐ - BÁDOGOS MUNKÁK

RÖVID IDŐN BELÜL VÁLLALJUK MEGRENDELÉSÜKET!
REÁLIS ÁRON DOLGOZUNK!
MINDEN PROBLÉMÁRA TALÁLUNK ÖNNEK MEGFELELŐ MEGOLDÁST!

Ács tetőfedő Több évtizede készítünk tetőket (ács, bádogos munkával együtt) magán személyeknek, cégeknek, közületeknek

Vállalkozásunk mögött több generációs tapasztalat van, több évtizede készítünk tetőket magán személyeknek, cégeknek, közületeknek ami garanciát ad az elvégzett munkák után. Az ács munkákhoz, tetőkészítéshez korszerű szerszámparkkal rendelkezünk ami segíti a gyors és precíz munkálatokat

Magasan képzett szakemberek (ácsok, tetőfedők)
Igyekszünk a munkálatokat a legjobb minőségben és határidőre teljesíteni.
Az ács munkákhoz, tetőkészítéshez korszerű szerszámparkkal rendelkezünk

Ács Tetőfedő Bádogos

Minőségi munka mindenkinek

 
tetőfedés

Tetőfedés

A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet, ezáltal gazdaságosabbá tehetjük az épület fenntartását. Ezért a tetőfedés előtt érdemes szakember segítségét is kérni.

ács munkák

Ács munkák

Az ács munkák közé tartozik a fa- és gerendaszerkezet zsaluzatok építése, bontása és javítása. Az ácsmunka a tetőfedés alapja, így szintén nagyon fontos a megfelelő, minőségi tetőszerkezet kivitelezéséhez.

bádogozás

Bádogozás

A bádogozás során lég- és vízmentesítjük a tetőfedést. Ez a tetőfedés munkálataihoz szorosan hozzátartozik, ezért szintén érdemes egy megfelelő szakember segítségét kérni hozzá.

tetőfelújítás

Tetőfelújítás

A tetőfelújítás, amennyiben most vásárolta az ingatlant, minél hamarabb sorra kell, hogy kerüljön, ugyanis a nagyobb károk orvoslása időben és pénzben is többet fog jelenteni.

Tető beázás megszűntetése

Tető beázás megszűntetése

A tető beázás megszűntetése mihamarabb meg kell, hogy valósuljon ahhoz, hogy ne szenvedjünk nagyobb károkat, mivel akár a fal is megázhat, aminek rendbetétele már nagyobb munka.

Minőségi, alapos és hosszútávra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka, melyet minden esetben felmérés előz meg, hogy a probléma a gyökerétől legyen kezelve. Válasszon hozzáértő szakembert!

1.
FELMÉRJÜK A TERÜLETET

2.
ELKÉSZÍTJÜK AZ ÁRAJÁNLATOT

3.
ELVÉGEZZÜK A MEGADOTT MUNKÁT

PRECÍZEN, GYORSAN, SZAKSZERŰEN

Kisebb munkák is: Garázs tető, Nyeregtető, Fél nyeregtető, Sátortető, Trapéz lemez fedés

Ács tetőfedő Kínálatunk

 • Régi tetők felújítása
 • Tetőszerkezetek építése
 • Társasház tetőszintjeinek javítása,felújítása
 • Bádogozás
 • Hiba feltárás
 • Trapéz lemez fedés
 • Minden nemű tetőszerkezetek bontása teljes körűen zsindely – pala – cserép
 • Tetőfedés cseréppel
 • Új tetőszerkezet építés
 • Új tetőszerkezet építés
 • Cserepes lemez fedést minőségi anyagokból közvetlen a gyártótól
   

Kérjen ingyenes árajánlatot

A munkálatok megkezdése előtt ha szükséges helyszíni szemle alapján készítjük el a végleges, személyre szabott árajánlatunkat. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy elkészíthessük önnek árajánlatunkat.

Gyakori kérdések

Tetőfedéssel, ácsmunkákkal és bádogozással kapcsolatban.

Bár manapság mindent próbálunk egyedül megoldani, hiszen ez tűnik a legegyszerűbb útnak, azonban a tetőfedés, bádogos és ács munkák nagy felelősséggel járnak, amihez kötelezően előírt biztonsági szabályok is tartoznak. Ha ezeket nem tartjuk be, könnyen séróülés is lehet a vége.

A fém tetők szintén a legtartósabb, leghosszabb időtartammal rendelkező tetők közé tartoznak. Amennyiben rendszeresen törődünk velük, karbantartjuk őket, még az átlag élethosszukat is túlszárnyalhatjuk. A fém tetők közül is van többféle anyagú, formájú, és ígért élettartamú.

A megfelelő szellőzés a tetőfedés során is egy nagyon fontos szempont, hogy elkerüljük a penészedés és más gombafajok kialakulása okozta egészségügyi kockázatokat. Amennyiben a tetőszerkezet jól szellőzik, a hőmérséklet is kevésbé ingadozik, ezáltal a páralecsapódás is kisebb eséllyel jön létre. Ezért is fontos, hogy hozzáértő, profi szakember végezze el a tetőfedés

Mivel a tetőfedésbe energiát, időt és pénzt invesztálnunk, ezért annak karbantartására is figyelnünk kell, hogy a későbbiekben ne kelljen sokat áldoznunk rá, ezzel sok bosszúságot megkímélve magunkat.

Amennyiben vízkárosodás történt a tetőszerkezettel, annak jellemzője a dohos szag a tető körül. Amennyiben nagyon idős a tető, mondjuk 20-30 éves, akkor érdemes felkeresni egy tetőfedő bádogos ács szakembert. Keressen minket bizalommal!

Ha egy nagyobb vihar, zivatar után foltok jelennek meg a mennyezeten, akkor szintén nem érdemes sokáig húzni azt, hogy felkeressünk egy szakembert. Itt is igaz, hogy minél hamarabb felkeresünk egy szakembert, annál kevesebb költséggel és idegeskedéssel kijövünk a dologból. Keressen minket bizalommal!