Építkezési Projektbe szeretnél belevágni?

Egy profi generálkivitelező felbérlése nemcsak a stresszt veszi le a válladról, hanem biztosítja, hogy a projekted hozzáértő kezekbe kerüljön.

Egy fővállalkozóval a fedélzeten nyugodt lehetsz, hogy a projektedet a lehető legnagyobb profizmussal és szakértelemmel fogják kezelni.

Miért pont mi?

GARANCIÁT VÁLLALUNK

Teljesítési garancia amennyiben nem, vagy csak részben teljesítjük a megbízást, a munkadíjunkat teljesítés arányosan visszafizetjük.

Megbízóinknak a videóban látható szolgáltatásokkal tudunk a rendelkezésükre állni.

3 Fő Szolgáltatásunk

GENERÁLKIVITELEZÉS

Fontos, hogy nem csak az általunk készített vagy előkészített tervek alapján dolgozunk, hanem hozott tervek alapján is vállaljuk kulcsrakész házak építését.

ÉPÜLET BONTÁS

Vállalkozásunk rendelkezik minden, a szakszerű bontáshoz szükséges eszközzel és gépparkkal. Minden munkához a megfelelő méretű munkagépet használjuk, illetve a bontás jellegéhez választjuk az éppen szükséges munkagépkanalat, bontófejet, vagy eszközöket.

Földmunkák

Az épület bontását követően igény szerint a sávalap felszedését is elvégezzük. Természetesen egyben gondoskodunk a törmelékek és a sitt elszállításáról is.

Családi ház felújítás

Ebben a videóban bemutatjuk, hogy hogyan bontunk egy felújítás előtti lakást. Ha te is megbízható szakembert keresel ilyen jellegű bontási munkálatokhoz, akkor keress minket bátran.

Teljeskörű lakásfelújítás

Részleges vagy Teljeskörű lakásfelújítás Budapest és Pest megyében! Legyen kőműves munka, gipszkartonozás,  gáz, víz vagy villanyiszerelés, mi  gondoskodunk a képzett és megbízható szakemberek igénybevételéről, hogy az ingatlan felújítás a hatékonyságunk miatt legyen egyszerre gyors ugyanakkor minőségi munkavégzés.

Akár házfelújítás, akár lakásfelújítás, a munka befejeztével minden törmelék, sitt elszállítása és ezt követően egy teljeskörű takarítás is az árajánlatunk részét képezi.

Kapcsolatfelvétel

Kérjük írd meg, hogy miben segíthetünk (pl. ingyenes konzultációt szeretnél, vagy tanácsadást kérsz, esetleg generálkivitelezéshez, vagy lakásfelújításhoz keresel szakembereket)! A megadott elérhetőségeden kollégáink hamarosan keresni fognak!

MUNKÁINK