ELÉRHETŐSÉG

Címünk

Budapest, Erzsébet királyné útja 70b, 1142

Mobil

Email

Nyitvatartás

H-P : 08:00-17:00
Szombat: 9:00-14:00
Vasárnap: –

Adószám 29214116-2-42
Cégjegyzékszám 01-09-383979

Ipari létesítmények bontása

Profi épületbontás 15 éves szakmai tapasztalattal, gyorsan és precízen, határidőn belül

Vállaljuk ipari létesítmények bontását, mint pl: gyárak, üzemek, régi csarnokok, telephelyek,
emeletes raktárak, betonszerkezetű vagy fémszerkezetű épületek. Továbbá a bontási törmelék lerakóba szállítását és a fémhulladékok összedarabolását. Ezeket a nagyobb munkálatokat alapos felkészülés előzi meg. Miután megbeszéltük a részleteket a szakembereinkkel a helyszínre megyünk és a lehető legrövidebb idő alatt és legfigyelmesebb módon elvégezzük a munkálatokat.

Az épületek lebontását lehet végezni kézi és gépi bontással is. Ennek kiválasztásában a terület felmérése után lehet dönteni. Ipari létesítmények bontásánál szinte minden esetben gépi bontás szükséges, már csak az épület mérete miatt is.

Az ország teljes területén vállalunk bontási munkálatokat maximális rugalmassággal, kedvező áron.

Az ipari létesítmények komplett lebontása nehéz munka, mely nem csak a felszíni épületek lebontásából áll. Általában a legbonyolultabb része a mélyben rejlik a felszín alatt. Az alapok egész kipucolása, melyet sokszor ott hagynak a cégek sajnálatos módon. Mi ezt is elvégezzük, mélyépítési tapasztalatainknak köszönhetően megoldjuk, hogy mindez a legköltséghatékonyabban sikerüljön. Számíthat ránk a tetők, a csövek, az azbesztmentesítés intézésben is. A teljes ügyintézés lebonyolításban segítünk. A területet a munka végeztével tereprendezéssel adjuk át, melyet mindig nagy odafigyeléssel végzünk.

Ingyenes ajánlatkérés

Kérje ingyenes árajánlatunkat

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRÉS ITT